مهندس ملایری مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ورامین:
نخستین همایش آموزشی و فرهنگی پسماند و بازیافت ورامین برگزار می شود
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ورامین گفت: اوایل آبان ماه سال جاری نخستین همایش آموزشی و فرهنگی پسماند و بازیافت و تبدیل مواد برگزار می شود.
مهندس احمد ملایری با اظهار این خبر تصریع كرد: این همایش با حضور مسئولین ارشد شهرستان از جمله نماینده ولی فقیه و امام جمعه، نماینده مردم در مجلس، فرماندار، بخشداران، شهرداران، روسای ادارات محیط زیست و جهاد کشاورزی، فعالان عرصه محیط زیست، فارغ التحصیلان، كارشناسان حوزه پسماند و بازیافت و جمعی از روئسای ادارات و نهادهای شهرستان ورامین با موضوع آموزش طرح تفكیك از مبداء زباله های شهری و بررسی نظرات و اتخاذ راهكارهای مناسب جهت اجرای آن و جلب مشاركت شهروندان خواهد بود. وی جلب مشاركت و همكاری های شهروندان و كارشناسان را مهم ارزیابی كرد و افزود: موفقیت هر گونه طرح در حوزه پسماند و بازیافت از لحاظ اجرایی، نیازمند برنامه ریزی اصولی و همكاری و همیاری شهروندان به عنوان عناصر تاثیر گذار می باشد.
وی تصریح كرد: در همین راستا در این همایش برنامه های سازمان در حوزه ساماندهی زباله های شهری اعم از آموزش و اجرای طرح تفكیك از مبداء، جمع آوری مكانیزه زباله های تفكیك شده، شرح فرآیند بازیافت زباله های شهری در كارخانه بازیافت و تبدیل آن به محصولات توضیح داده خواهد شد.
مهندس ملایری خاطر نشان كرد: هم اكنون احداث كارخانه بازیافت شهرداری ورامین از طریق سرمایه گزار بخش خصوصی در حال پیگیری بوده و به عنوان پروژه ای بزرگ، نقش تأثیرگذاری در تحولات شهری آینده ورامین ایفا خواهد كرد.
وی در پایان گفت: این همایش آموزشی و فرهنگی در اوایل آبان ماه سال جاری توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری ورامین در سالن همایش های شهرداری ورامین در سطح مسئولان، كارشناسان و فارغ التحصیلان برگزار و شركت عموم شهروندان نخبه و علاقمند به حوزه محیط زیست، بازیافت و تبدیل مواد بلامانع می باشد.
با مشاركت بخش خصوصي روند احداث كارخانه بازيافت شهرداری ورامين آغاز شد
سرپرست سازمان مديريت پسماند شهرداري ورامين از آغاز روند احداث كارخانه بازيافت ورامین خبر داد و گفت: پس از تشكيل سازمان مديريت پسماند، فعاليت های اين سازمان بصورت جدی آغاز و در مهمترين اقدام، قرارداد احداث كارخانه بازيافت و تبديل مواد ورامين با يك شركت خصوصی منعقد و روند اجرايی احداث اين كارخانه آغاز شد.
مهندس احمد ملايری با اظهار اين خبر افزود: احداث كارخانه بازيافت و تبديل مواد از مهمترين پروژه های شهرداری و اين سازمان بوده كه نقش مهمی در بازگشت سرمايه ملی از طريق بازیافت طلای كثيف ايفا خواهد كرد.
وی تصريح كرد: با توجه به برنامه ريزی های صورت گرفته روند احداث اين كارخانه در فاز اوليه با اعتباري بالغ بر سي ميليارد ريال در زمينی به مساحت بيست هكتار در ضلع جنوبی شهر ورامين آغاز و تا اوايل سال جديد به بهره برداری خواهد رسيد.
سرپرست سازمان مديريت پسماند شهرداری ورامين خاطر نشان كرد: بهره برداری از اين كارخانه علاوه بر رفع برخی مشكلات زيست محيطی شهر منجر به اشتغالزایی مستقیم سيصد نفر از جوانان تحصيلكرده منطقه می گردد.
مهندس ملايری در پايان گفت: همزمان با ساخت و نصب ماشین آلات كارخانه، فرهنگ سازی تفكيك زباله از مبداء توسط شهروندان در منزل از طريق كارشناسان متخصص خانم به خانواده ها آموزش داده خواهد شد و پس از آن با جمع آوری مكانيزه و پردازش و فرآوری آن، كودهای آلی و مغذی ورمی كمپوست جهت مصارف بخش كشاورزی توليد خواهد شد.
عضو هیئت مدیره سازمان پسماند خراسانشمالی: کارخانه بیوکمپوست بجنورد آماده راهاندازی شد
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره سازمان پسماند خراسانشمالی گفت: کارخانه بیوکمپوست بجنورد پس از سالها انتظار آماده راهاندازی شد.
محمدمهدی خاکشور امروز در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار داشت: استارت آزمایشی کارخانه بیوکمپوست بجنورد با موفقیت انجام شد و به زودی این واحد راه اندازی خواهد شد.
وی افزود: پیمانکار راهبری کارخانه بیوکمپوست بجنورد مشخص شده و فعالیتهای خود را به منظور جذب زبالههای تفکیک شده شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین و آشخانه آغاز کرده است.
خاکشور تصریح کرد: تفکیک زباله برای این کارخانه از مبدأ نیز انجام شده و مردم منتظر باشند که همه روزه زبالههای تفکیکی را تحویل شهرداری بدهند.
وی همچنین وعده داد تا با راهاندازی این کارخانه مشکل زباله به ویژه دفن غیربهداشتی در بالادست روستای علیآباد برطرف شود.
معاون خدمات شهری شهردار بجنورد با بیان اینکه سازمان پسماند خراسانشمالی در اوایل تاسیس استان شکل گرفت، گفت: برای راهاندازی کارخانه کمپوست بجنورد چهار شهرداری خراسانشمالی مشارکت دارند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 4 میلیارد و 500 میلیون ریال از سوی شهرداریهای استان برای اجرای این پروژه مشارکت شده است، افزود: بیشترین اعتبار برای ساخت این کارخانه از سوی شهرداری بجنورد اختصاص یافته است.
خاکشور اعتبار صرف شده برای اجرای این کارخانه را 35 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: تمام قطعات کارخانه کمپوست بجنورد در ماههای گذشته به محل سایت انتقال و تجهیزات مربوط به فعالیت این کارخانه نیز نصب و راهاندازی شد.
وی با اشاره به اینکه ظرفیت بازیافت زباله در کمپوست بجنورد روزانه 250 تن زباله است، تصریح کرد: با بازیافت زباله در این واحد سالانه از تخریب سه هکتار زمین برای دفن زباله جلوگیری میشود.
عضو هیئت مدیره سازمان پسماند خراسانشمالی جلوگیری از ورود سالانه 33 میلیون لیتر شیرآبه زبالهها را از دیگر مزیتهای راهاندازی این کارخانه در بجنورد عنوان کرد و افزود: این واحد در واقع بزرگترین کارخانه کمپوست شمال شرق کشور بوده که به روش ویندرو فعالیت خواهد کرد.
وی با اشاره به هماهنگیهای انجام شده با شهرداریهای آشخانه، اسفراین، شیروان و بجنورد برای انتقال زبالهها تصریح کرد: آموزشهای تفکیک زباله به شهروندان شهرهای یاد شده نیز در سنوات گذشته از سوی سازمان مدیریت پسماند استان ارائه شده است.
به گزارش فارس، کارخانه کمپوست بجنورد در 25 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
آدرس : تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل رومی، بن بست حقیقت خواه، پلاک 1777، طبقه سوم، واحد 10
تلفن: 22398843 -021 (10 خط) .::. فکس : 22398853 -021 .::. ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
وب سایت: www.Nabpasmand.com
..